Hozzávalók:
1 Ráma,
3 vanilliáscukor,
40 dkg babapiskóta,
25 dkg kristálycukor,
4 evőkanál rétesliszt,
fél liter tej
4 dl feketekávé,
egy kis rum,vagy aroma,
pici fahéjas kakaó
Elkészítés:
A réteslisztet elkeverjük a tejjel, és sűrű krémmé főzzük.
A Rámát a cukorral és a vaníliáscukorral kikavarjuk, majd összekeverjük a kihűlt krémmel.
Veszünk egy kb 30x20 cm-es tálat, ami 6 cm mély. Aljára kevéske krém kerüljön, majd a rumos feketekávéba mártott babapiskóta.
Rétegezem, krém, babapiskóta. Legfelül krém kerüljön, amire fahéjas kakaót szórok, majd beteszem egy éjszakára a hűtőbe.
Tanácsok:
Nagyon finom és sokkal olcsóbb, mint az eredeti mascarponés recept.
Elkészítési idő: 45 perc
1 Ráma,
3 vanilliáscukor,
40 dkg babapiskóta,
25 dkg kristálycukor,
4 evőkanál rétesliszt,
fél liter tej
4 dl feketekávé,
egy kis rum,vagy aroma,
pici fahéjas kakaó
Elkészítés:
A réteslisztet elkeverjük a tejjel, és sűrű krémmé főzzük.
A Rámát a cukorral és a vaníliáscukorral kikavarjuk, majd összekeverjük a kihűlt krémmel.
Veszünk egy kb 30x20 cm-es tálat, ami 6 cm mély. Aljára kevéske krém kerüljön, majd a rumos feketekávéba mártott babapiskóta.
Rétegezem, krém, babapiskóta. Legfelül krém kerüljön, amire fahéjas kakaót szórok, majd beteszem egy éjszakára a hűtőbe.
Tanácsok:
Nagyon finom és sokkal olcsóbb, mint az eredeti mascarponés recept.
Elkészítési idő: 45 perc
