Hozzávalók:
A kéreg, azaz a tészta 
21 tojásfehérje
450 g cukor (sok sütemény volt édes, ha szükséges csökkenti a cukor, ízlés szerint)
300 g mogyoró
3 evőkanál búzaliszt típus 400

A krémhez:
21 tojás sárgája
3 vanília puding Dolcela
6 evőkanál búzaliszt típusú 400 (120 g)
1 l tej
100 g cukor
250 g vaj
2. Tejszínhab
100 ml tej
300 g Milka csokoládé mogyoró
300 g fehér csokoládé Milka

Elkészítés:
Válasszuk szét a tojásfehérjét, és megverte hét közülük cég hó, majd fokozatosan keverjünk bele 150 g cukrot.
Grind 100 g mogyoró, adjunk hozzá 1 evőkanál lisztet, és óvatosan hajtsa be az előkészített hó.
Öntsük a keveréket a torta forma (O 28 cm), ahonnan már fedett alján sütőpapírral és süsse előmelegített sütőben 180 ° C-on 20 percig.
Ugyanígy, a maradék tojásfehérje, cukor, mogyoró, liszt és ismételje meg a folyamatot még kétszer, hogy kapsz három keksz héja.
A tejszín tojás sárgáját, a lisztet és a puding mix. Ha szükséges, adjunk hozzá egy kis tejet.
A maradék tejet és a cukrot felforraljuk, maradj távol a tűzről, és keverjük az elkészített keverék tojássárgája. Vissza a hő és Forraljuk keverés közben röviden, ügyelve, hogy ne égesse el.
Vegyük le a tűzről hűlni, időnként megkeverve, majd keverjük a vajat kidolgozott.
Tejszínhab öntsünk 100 ml tejet, és keverjük a tejszínt szilárd.
Elkészített krém mix a tejszínt, majd ossza két részre. Az egyik felét a keverék sötét csokoládé olvad, hogy a pár, és a másik fele fehér csokoládét.
A krém hűvös helyen tárolják mielőtt a tortát réteg.
A torta réteg fel félig sötét krém, majd helyezze a második torta réteg, majd alkalmazza a közepén fehér krém, majd helyezze el a harmadik kéreg.
Torta fedél a többi a tejszín és körettel dióval a külső.