Valami újat szeretem volna főzni. :)
Hozzávalók/ 4 adag

50 dkg sertés rövidkaraj
50 dkg zöldborsó (konzerv)
50 dkg gombakonzerv (szeletelt)
20 dkg csirkemáj
2 szelet bacon
1 db paradicsom
1 kis fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
3 ek napraforgó olaj


Elkészítés

A sertéskarajt felszeleteljük (én picit átklopfoltam, mert így hamarabb megsül, és omlósabb lesz a husi).
Megsózzuk, és jól beborsozzuk őket.
Felforrósított olajban közepes lángon megsütjük a hússzeleteket. Amikor kész, kiszedjük, és félrerakjuk őket.
A megmaradt zsiradékba megdinszteljük az apróra vágott hagymát és fokhagymát.
A bacon szalonnát, gombát is hozzáadjuk. Pirospaprikával sóval és őrölt borssal fűszerezzük. Pici vízzel felöntjük, amíg készül az étel folyamatosan pótoljuk a vizet, hogy jó kis szaftja legyen.
Amikor a gomba félig megpuhult, hozzáadjuk a feldarabolt csirkemájat és a paradicsomot.
Amikor a máj is megfőtt, hozzáöntjük a borsót. Pár percig főzzük még a borsóval.
Főtt krumplival vagy rizzsel tálaljuk.