Nagyon vaníliás és nagyon narancsos - épp ettől lesz a teázás tökéletes kelléke ez az eszméletlenül omlós keksz.
Hozzávalók/ 8 adag

190 g olvaszott vaj
75 g porcukor
1 db vanília
1 csipet só
1 db tojásfehérje
225 g finomliszt
1 narancsból nyert narancshéj
75 g étcsokoládé
1 ek víz


Elkészítés

Az olvasztott vajat elkezdjük felverni a porcukorral. Hozzáadjuk a vaníliarúd kikapart magjait, a sót, valamint a tojásfehérjét, és tovább keverjük.
A lisztet két részben hozzászitáljuk, majd csomómentesre keverjük. Belereszeljük a narancs héját, és összeforgatjuk.
A tésztát csillagcsőrös habzsákba töltjük, és csigákat nyomunk belőle. 180°C-ra előmelegített sütőben 15-20 percet sütjük.
Az étcsokoládét felolvasztjuk a vízzel, és a már megsült és hűtőrácsra helyezett kekszekre csurgatjuk.