Édesanyám kedvenc tortája, így gondoltam meglepem vele szülinapjára. Nagy sikert aratott a torta (szerencsére:)), nagyon ízlett mindenkinek :)
Hozzávalók / 12 adag

A piskótához
6 db tojás
6 ek cukor
4 evőkanál finomliszt
2 ek cukrozatlan kakaópor
1 csomag sütőpor

A csokikrémhez
20 dkg margarin
10 dkg cukor
1 csomag csokoládés pudingpor
4 ek cukrozatlan kakaópor
3 dl tej

A zselés meggyhez
250 g meggybefőtt
2 dl víz
1 csomag vaníliás pudingpor
3 dl tej
3 ek cukor

A tejszínhabhoz
3 dl tej
2 csomag habfixáló
90 g tejszínhab por

Elkészítés

A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, majd egyesével belekeverjük először a tojássárgáját, majd a cukrot (kanalanként). Ezután kézzel óvatosan beleforgatjuk a már előzőleg összekevert sütőporos-kakaóporos lisztet.
Kivajazott tortaformába öntjük a masszát, és a tetejére szitálunk egy kevés lisztet. Előmelegített sütőben 180 °C-on megsütjük a piskótát.
Ameddig sül a piskóta, elkészítjük a krémeket. A csokoládépudingot megfőzzük a csomagon leírtak alapján 3 dl tejjel (cukor nélkül!!), majd félrerakjuk hűlni. A vajat a cukorral és a kakaóporral kikeverjük, majd beleforgatjuk a kihűlt pudingot. 
A meggyet a levével együtt felforraljuk, a pudingport kikeverjük 1-2 dl vízzel, és ha forr, akkor belekeverjük és a szokásos módon elkészítjük a vaníliapudingot. 
A habport kikeverjük a csomagon leírtak alapján.
A piskótát felvágjuk lehetőség szerint 3 vagy 4 részre. A legalsó lapot elkezdjük megkenni, először egy nagy körben csokikrémet kenünk rá, majd tejszínhabot, és így tovább, ameddig a közepére nem érünk. Ezután gazdagon megszórjuk a zselés meggyel. Így folytatva megkenjük a többi lapot is. Ha kész, kívülről tejszínhabbal befedjük, illetve díszítjük. Dekorációként még használhatunk meggyet (illetve én kis csokoládészívekkel díszítettem: étcsokit olvaszthatunk, és sütőpapírra bármit formázhatunk belőle).