Sushi alapanyag maradékainak felhasználására készült az étel.
Hozzávalók / 4 adag

5 dkg margarin
2 ek napraforgó olaj
0.5 közepes fej vöröshagyma
15 dkg koktélrák
4 db halrudacska (rák ízesítésű)
10 dkg zöldborsó (mirelit)
2 gerezd fokhagyma (zúzott )
0.5 tk petrezselyem (friss vagy szárított)
1 csipet majoranna
0.5 db halászlékocka
1 kávéskanál só
250 ml víz
40 ml sherry
100 ml főzőtejszín


Elkészítés

A rákrudakat cm-es darabokra, a vöröshagymát apróra vágjuk.
A zsiradékokat egy edényben megmelegítjük, beledobjuk a hagymakockákat, rákot, rákrúd darabokat.
Belemorzsoljuk a halászlékockát, a felsorolt fűszerekkel ízesítjük, vízzel felöntjük és kb. 10 percig lassú tűzön főzzük a ragut.
Hozzátesszük a fagyasztott zöldborsót, beleöntjük a sherry-t majd a tejszínt, összeforraljuk.