Vegetáriánusokra is gondolván. :)
Hozzávalók/ 4 adag

6 közepes db paprika
1 közepes db sárgarépa
10 dkg csemegekukorica
1 bögre kuszkusz
2 ek olívaolaj
só ízlés szerint
provence-i fűszerkeverék ízlés szerint

Elkészítés

A kuszkuszra ráöntünk másfél csésze enyhén sózott forró vizet, majd letakarva állni hagyjuk 15 percet.
1 db paprikát apróra kockázunk, a sárgarépát vékony csíkokra szeljük.
Serpenyőben, az olívaolajon roppanósra megpároljuk a paprikát, répát és kukoricát. Grill fűszerrel ízesítjük.
Ha elkészült, összekeverjük a fellazított kuszkusszal.
A paprikákat hosszában kettévágjuk, magházukat eltávolítjuk, majd megtöltjük a zöldséges kuszkusszal. Tepsibe helyezve, 20 percig sütjük.