Diakonyha receptje alapján készítettem el, nem saját recept, a fotó saját!
Hozzávalók/ 4 adag

350 g kukoricadara
1.5 l zöldség alaplé
3 gerezd fokhagyma
szerecsendió ízlés szerint
1 teáskanál fűszerpaprika
1 teáskanál koriandermag (őrölve)
1 teáskanál köménymag
6 ek kókuszzsír


Elkészítés

A puliszkához elkészítjük a zöldség alaplét. Amikor felforrt, állandó kevergetés mellett fokozatosan hozzáadjuk a kukoricadarát, kb. 8-10 perc alatt készre főzzük. A kevergetést ne hagyjuk abba, mert csomós lesz!
Amikor elkészült, öntsük egy alacsony tepsibe, és hagyjuk jól kihűlni. Amikor kihűlt (1-2 óra) és megkeményedett, vágjuk vékony hasábokra.
Forró kókuszolajban a polenta/puliszka hasábokat süssük szép pirosra, majd tálaljuk friss salátával. Jó étvágyat kívánok!