Hozzávalók

1 csipet só
1 kanál liszt
1 fej vöröshagyma
1 kanál étolaj
1 csipet egész fekete bors
50 dkg csirke (aprólék)
1 kanál petrezselyem
1 csomag vegyes zöldség (mirelit)
1 csipet ételízesítő
1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

Míg az aprólék felenged, egy csomó petrezselyem zöldet és egy diónyi vöröshagymát apróra vágunk. Az olajban a hagymát megfuttatjuk, majd a mirelit zöldséget beletéve, néhány percig pároljuk egy pyrex párolóedényben. A tűzről levéve, beleszórjuk a zöldpetrezselymet és félretesszük. Eközben már feltesszük az aprólékot és majdnem készre főzzük. A már előbb elkészített zöldséget meghintjük liszttel, elkeverjük és az aprólékkal felöntve készre főzzük. Tejföllel dúsíthatjuk.