Hozzávalók

1 csipet só
2 evőkanál liszt
1 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet egész fekete bors
3 darab leveskocka
2 tubus krémsajt (natúr)
4 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

Az olajat felforrósítom, ha már meleg akkor mehet bele az apró kockára vágott vöröshagyma. Aranysárgára pirítom. Aztán mehet bele a fokhagyma, természetesen összezúzva. Így már nagyon keveset sütöm, mert a fokhagyma keserű lesz ha megég! Ezután mehet bele a 2 evőkanál liszt, amiből világos rántást készítek. Apránként felengedem a vízzel (közben habverővel kevergetem, hogy sima legyen), beledobom a húsleveskockát. részletenként. Amikor forr belenyomom a két tubus natúr sajtkrémet. Sózom, borsozom. Újra felforr és kész is.