Hozzávalók

1 csipet só
1 pohár tejföl
1 darab paradicsom
1 csipet egész fekete bors
4 darab sárgarépa
1 darab paprika
1 bögre rizs
2 kanál citromlé
10 dkg gomba
1 csipet ételízesítő
1 darab zellergumó
3 darab petrezselyemgyökér
1,5 kg nyúl
1 marék kelbimbó

Leírás

A a sárgarépát, petrezselyemgyökeret meghámozzuk, kockára vágjuk. Olajon elkezdjük pirítani, kb. 2 perc után, hozzáadjuk a húst, azt is átpirítjuk. Félretesszük, meghintjük 1 csapott evőkanál liszttel, összerázzuk, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk. Beleteszünk egy fél paradicsomot, egy fél TV paprikát, kis darab zellergumót és egy kis csokor petrezselyemzöldet. Amikor a hús már szinte teljesen megfőtt, belekeverem a rizst. Ha ez is puhára főtt, hozzáadjuk a tejfölt. Kukoricalisztből készült házi kenyérrel, a legfinomabb! Jó étvágyat!