Én nagyobb palacsintasütőt használok, így hamarabb megvagyok a sütéssel.
Hozzávalók / 4 adag

25 db palacsintához
50 dkg finomliszt
3 dl szódavíz (vagy szénsavas ásványvíz)
4 dl tej
3 db tojás
1 kk sütőpor
2 ek vaj
1 ek napraforgó olaj (a tésztába)
1 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
12 ek nutella

Elkészítés

Minden hozzávalót összekeverünk turmixal. Ha esetleg nagyon híg lenne, akkor adjunk még hozzá lisztet, ha sűrű, akkor pedig szódavizet. Sajnos pontosan nem tudom, hogy miből mennyi kell, mert szemre szoktam csinálni. Ez az egyetlen olyan dolog, amit nem szoktam mérécskélni.  Ha megkevertük a tésztát, akkor könnyen folyósnak kell lennie.
Tegyük oda a palacsintasütöt melegedni. Ha már elég forró, akkor egy pici olajjal megkenjük, és már süthetjük is a palacsintákat. Minden sütés előtt érdemes megkenni olajjal a palacsintasütőnket, így könnyebb dolgunk lesz.
Ha megvagyunk a sütéssel, akkor már csak kenjük meg a palacsintákat, és készen is vagyunk vele.