A csirkemáj kedvelői próbálják ki ezt a finomságot. Nem nehéz elkészíteni. Mikor valami gyors és finom ételre vágysz, érdemes kipróbálnod.

Hozzávalók

50 dkg csirkemáj
bors
ételízesítő
1 evőkanál olaj
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál paprikakrém

Elkészítés:

2 dl vízben feltesszük főni a májat. Amint bebarnul,, elkészült. Felaprózzuk a korábban megtisztított hagymát. Beletesszük a felforrósított olajba, megfűszerezzük és felöntjük fél deci vízzel. Miközben pirul a hagyma, felcsíkozzuk a májat.

Felszeleteljük a fokhagymát. Hozzáadjuk az üvegesre párolódott hagymához.  Jöhet a máj, a paprikakrém és 10 perc alatt közepes lángon megpirítjuk.