A csirkemáj kedvelői próbálják ki ezt a finomságot. Nem nehéz elkészíteni. Mikor valami gyors és finom ételre vágysz, érdemes kipróbálnod.
só
bors
ételízesítő
1 evőkanál olaj
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál paprikakrém
Elkészítés:
2 dl vízben feltesszük főni a májat. Amint bebarnul,, elkészült. Felaprózzuk a korábban megtisztított hagymát. Beletesszük a felforrósított olajba, megfűszerezzük és felöntjük fél deci vízzel. Miközben pirul a hagyma, felcsíkozzuk a májat.
Felszeleteljük a fokhagymát. Hozzáadjuk az üvegesre párolódott hagymához. Jöhet a máj, a paprikakrém és 10 perc alatt közepes lángon megpirítjuk.
További receptek:
- Csokis, diós szelet, ha beleharapsz szinte elolvad a szádban!
- Fehér csokoládés álom süti, ezzel az édes csodával mindenkit elkápráztathatsz!
- Miniszter szelet, mindig nagy sikere van ennek a fenséges édességnek!
- Emese szelet, elképesztően ízletes, vendégvárónak is remek választás!
- Gesztenyés sütike különleges módon! Ha valami finomra és nagyon mutatósra vágysz
0 Megjegyzések