Finom, laktató, 30 perc alatt kész.

Hozzávalók / 2 adag

2 szelet kenyér (nagyobb)
4 db tojás
1 közepes db vöröshagyma (lehet lila is)
1 közepes db paradicsom
1 közepes db paprika
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
4 szelet bacon
6 csepp ketchup (ízlés szerint, de el is hagyható)
1 ek olívaolaj

Elkészítés

Előkészítünk minden hozzávalót, a tálat, amelyben épp elférnek a kenyerek, beolajozzuk, a zöld féléket megmossuk, megtisztítjuk, felkarikázzuk.
A kenyereket behelyezzük a sütőtálba, kis tepsibe, s jöhet a "pakolgatás"! Szeletenként 2-2 tojást ütünk a kenyérre - ügyesen, hogy ne "szaladjon le" róla. Sózzuk, borsozzuk meg ízlésünk szerint. Erre jönnek a hagymakarikák, ezt úgy helyezzük el, hogy ne csusszanjon le a tojás (egy kevés úgyis le fog, de úgy lesz jó), s a sárgáját nyomjuk szét vele. Pötyögtessünk rá a ketchupból, ha szeretjük. Rendezzük el a paradicsom- és paprikaszeleteket, sózzuk, borsozzuk ízlésünk szerint.
Végül fedjük be a baconszeletekkel félbehajtva (2-2 szelet kenyerenként).
180 fokra előmelegített sütőbe tesszük (alsó-felső állásban), s körülbelül 20 perc alatt összesütjük. Lehet látni, mikor kész. Azért ne süssük túl! :) Ha készen van, kettévágva, paradicsommal, paprikával máris tálalhatjuk (ízlés szerint)! Adhatunk mellé finom teát! :) Jó étvágyat kívánok hozzá annak, aki elkészíti! Nagyon fini!