A natúr szeletet egyszerű elkészíteni, nincs az az ember, aki elronthatja!

Hozzávalók / 3 adag

hús
60 dkg sertéstarja
4 evőkanál zabpehelyliszt
1 ek sertészsír
3 gerezd fokhagyma
bors ízlés szerint
1 teáskanál rózsabors
1 kávéskanál koriandermag (őrölt)
só ízlés szerint

kuszkusz
15 dkg kuszkusz
1 teáskanál ételízesítő
1.5 dl víz

Elkészítés

A szeletelt tarját kiklopfoljuk. Borsozzuk a kétféle borssal, őrölt korianderrel. A fokhagymát átnyomjuk, és eloszlatjuk a húsokon. A zablisztben megforgatjuk, majd meleg zsírban kisütjük úgy, hogy kéreg képződjön a húson.
Ekkor sózzuk csak meg! Puhára sütjük.
A kuszkuszt a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük. Ételízesítőt teszünk a vízbe, amiben forrázzuk.
A sült hús mellé tálaljuk a kuszkuszt. Jó étvágyat!