Hozzávalók

1 csipet só
1 marék spagetti
15 dkg burgonya
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet egész fekete bors
1 fej hagyma
1 marék rizs
1 csipet bazsalikom
1 doboz paradicsompüré
30 dkg vegyes zöldség
1 darab zeller
1 csipet oregáno
1 csipet ételízesítő
1 darab karalábé
15 dkg kelkáposzta

Leírás

A megtisztított zöldséget, kelkáposztát, burgonyát, zellert, karalábét metéltre vágjuk, és zsírban megpároljuk. A füstölt szalonnát kockákra vágva megpirítjuk, a paradicsompürével. A csontlevest felforraljuk, beletesszük a párolt zöldséget, a pirított szalonnát, spagettit, rizst, majd 20 percig forraljuk. A reszelt sajtot a tányérokba tálalt levesbe tesszük.