Hozzávalók:
Tésztához

20 dkg liszt
4 db tojás
20 dkg porcukor
1 csomag sütőpor
1 dl tej
1 dl napraforgó olaj

Krémhez

10 dkg liszt
3 db tojássárgája
1 csomag vaníliás cukor
3 dl tej
1 dl feketekávé
20 dkg porcukor
20 dkg margarin

Piskótához

4 db tojás
4 ek cukor
4 dkg liszt

Tetejére

4 dl habtejszín
2 kávéskanál ételfesték (piros)

Elkészítés:
Tészta

Tojássárgáját a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, tejet és az olajat, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Sütőpapírral bélelt közepes tepsiben tűpróbáig sütjük.

Krém

Tejet, vaníliás cukrot, tojások sárgáját, lisztet és a kávét összekeverjük, felfőzzük.
Amikor kihűlt a krém, hozzáadjuk a porcukorral kikevert margarint.
Kihűlt tésztára kenjük ezt a krémet.

Piskóta

Tojásokat szétválasztjuk. Fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, majd a tojások sárgáját, és beleszitáljuk a lisztet.
Sütőpapírral bélelt közepes tepsiben megsütjük.
Krémmel megkent tésztára tesszük a kihűlt piskótát.

Tetejére

Habtejszínt keményre felverjük, és a háromnegyedével megkenjük a piskótát.
A maradék habhoz adjuk a piros ételszínezőt, és habzsákba téve ízlés szerint díszítjük a süti tetejét.