Hozzávalók:
1 db sárgarépa,
1 db alma,
5 db tojás,
10 dkg barna cukor (vagy méz vagy 20 db Canderel tabletta összetörve),
10 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt vagy Graham-liszt, 1/2 csomag sütőpor,
1 mokkáskanálnyi őrölt fahéj
Elkészítés:
A tojássárgákat a cukorral és a fahéjjal kikeverjük. A sárgarépát finomra, az almát durvára reszelve hozzáadjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és a sütőporral elkevert liszttel együtt lazán az almás-répás masszához keverjük. Kikent, kilisztezett formában, közepesen meleg sütőben (kb. 200 oC) tűpróbáig sütjük
1 db sárgarépa,
1 db alma,
5 db tojás,
10 dkg barna cukor (vagy méz vagy 20 db Canderel tabletta összetörve),
10 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt vagy Graham-liszt, 1/2 csomag sütőpor,
1 mokkáskanálnyi őrölt fahéj
Elkészítés:
A tojássárgákat a cukorral és a fahéjjal kikeverjük. A sárgarépát finomra, az almát durvára reszelve hozzáadjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és a sütőporral elkevert liszttel együtt lazán az almás-répás masszához keverjük. Kikent, kilisztezett formában, közepesen meleg sütőben (kb. 200 oC) tűpróbáig sütjük
0 Megjegyzések