Hozzávalók:
1 l tejszínhab
10 dkg durvára tört dió
10 gr őrölt fahéj
5 gr őrölt szerecsendió
10 dkg cukrozott
narancskocka
10 dkg aszalt szilva
3 dkg zselatin por
6 dl víz
15 dkg porcukor

Meggyöntet:
25 dkg magozott meggy
10 dkg kristálycukor
5 gr őrölt fahéj

Díszítés:
10 dkg táblás étcsokoládé
5 dkg marcipán
5 gr ételfesték

Elkészítés:
A felvert tejszínhabhoz hozzáadjuk a diót, aszalt szilvát, narancskockát, fűszereket és cukrot, majd belekeverjük a
felolvasztott zselatint és formába töltjük.
Dermedés után kiborítjuk a formából és a lefôzött meggyöntettel tálaljuk.
Díszítésnek készíthetünk csokoládé leveleket és marcipán gyöngyöket.