Hozzávalók:
20 ×30 cm-es tepsihez
3 csokoládé ízű pudingpor
9 dl tej
6 evőkanál cukor
10 dkg csokoládé
10 dkg vaj

A kekszek mártogatásához:
1.5 dl tej
1/ 2 fiola rumaroma
2 tk porcukor
1 csomag háztartási keksz (kb 50 dkg ,48 db )

A bevonathoz:
10 dkg csokoládé olvasztva

Elkészítés:
1,5 dl tejet összekeverünk 2 teáskanál porcukorral és a rumaromával. Belemártogatjuk a kekszeket, majd egy sort lerakunk a tepsi aljára.
A pudingporokat megfőzzük a tejjel és a cukorral, majd hozzákeverjük a vajat és a darabokra tördelt csokoládét. Egy pár percre visszatesszük a lángra és addig keverjük, amíg a csokoládé el nem olvad.
A krém 1/3-ad részét ráöntjük az első sor kekszre, majd következik még egy réteg mártogatott keksz és újból a krém. Ezt megismételjük még egyszer.
A süti tejét olvasztott csokival vonjuk be, majd hűtőbe tesszük és másnap szeleteljük.

Elkészítési idő: 35 perc