Hozzávalók:
- 0,25 kg édesburgonya
- 0,25 kg csirke mellfilé
- fél bögre mirelit zöldborsó
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál kókuszzsír
- fűszerek: só, bors, pirospaprika, chili

Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, 180 fokon, alul felül sütésen 15-20 perc alatt megsütjük.
Amíg sül, a csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, megszórjuk a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. Egy kerámia serpenyőbe tesszük a kókuszzsírt, ráöntjük a fűszeres húst, felöntjük egy kis vízzel és fedő alatt puhára pároljuk, félidőnél, körülbelül 10 perc után, hozzáadjuk a zöldborsót. Amikor a hús teljesen megpuhult, fedő nélkül kicsit sütjük még, majd a sült burgonyát is hozzákeverjük és 1-2 perc alatt összesütjük.

Elkészítési idő: 40 perc