Hozzávalók:
Hozzávalók : 
60 dkg csirkemell, ( vagy pulykamell ) kiklopfolva 
2 db keményre megfőzött tojás, 
+ 1 db tojás, 
20 dkg füstölt sonka, 
1 nagyobb fej hagyma, 
2 dkg torma, 
0.5 dl víz, 
só, bors, ízlés szerint egy kis petrezselyem

Elkészítés:
A hagymát aprítsuk fel, félig dinszteljük meg, majd adjuk hozzá a felaprított füstölt sonkát is. Pár percig pirítsuk, majd öntsük fel a fél dl vízzel, és addig pároljuk amíg el nem fő róla. Vegyük le a tűzről.
Egy külön tálba keverjük ki a nyers tojást, és reszeljük hozzá a keményre megfőzött tojásokat.
Adjuk hozzá a tormát, és az előzőleg elkészített hagymás sonkát, majd ízesítsük sóval, borssal. Vigyázzunk, mert a sonka is sós!
Az elkészített tölteléket töltsük a csirkemell szeletekbe, ha kell hústűvel, vagy fogvájóval rögzítsük, majd a szokásos módon panírozzuk be.
A hússzeletekre lehet tenni vékony szelet bacont, így helyezni rá a tölteléket, így biztosan nem folyik ki a massza a húsból sütés közben.
Forró, bő olajban süssük ki.