HOZZÁVALÓK:
2 kg bőrös malachús
A páchoz:
3 babérlevél
2 evőkanál méz
bors
1 fej fokhagyma
2 fej hagyma
1 dl víz
A körethez:
20 dkg kocka tészta
ételízesítő
étolaj
1 fej hagyma
kevés hagyma
1 alma
1/4 fej kelkáposzta

ELKÉSZÍTÉS:
Pác:
Keverjük össze a felvágott hagymákat a többi hozzávalóval!
Tegyük bele a húsokat, és hagyjuk 1 éjszakát állni! 
Másnap csepegtessük le, majd pároljuk puhára forró sütőben!
Szedjük ki a húsokat! 

Köret:
Főzzük ki a tésztát!
Kockázzuk fel a kelkáposztát, majd pároljuk meg kevés olajon!
Tegyük bele a hagymát, a páchagymát és ételízesítőt!
Ha félpuha lett, tegyük bele a felkockázott almát!
Óvatosan keverjük! 
Keverjük össze a tésztával, és locsoljuk meg kis pecsenyelével!