Kaptam egy kis csicsókát, meg ha már a medvehagymának szezonja van, gondoltam, összeütök belőlük egy jó kis rakottast.
Hozzávalók / 4 adag

1 kg csicsóka
50 dkg csirkemell filé
1 csokor medvehagyma
15 dkg füstölt sajt
15 dkg trappista sajt
400 ml főzőtejszín
200 ml tejföl
5 dkg teavaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint

Elkészítés

Megpucoljuk a csicsókát, megmossuk a csirkemellet, és mindkettőt kockára vágjuk, a medvehagymát felaprítjuk, a sajtokat lereszeljük.
Serpenyőben felhevítjük a vajat, beletesszük a csirkemellet, sózzuk-borsozzuk, és erős tűzön, pár perc alatt aranysárgára sütjük.
Egy nagyobb tálba beletesszük a csicsókát, a felaprított medvehagymát, a csirkemellet, a reszelt sajtokat, ráöntjük a tejszínt és a tejfölt, sózzuk-borsozzuk, és jól összekeverjük az egészet.
Tepsibe öntjük, alufóliával lefedjük, a tetejét megszurkáljuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 30-40 percig pároljuk, majd a fóliát levéve megpirítjuk a tetejét 220 fokon.