Minden hozzávalót külön is szeretjük, de egyben még úgyis! Gyors és kiadós.
Hozzávalók / 4 adag

1 db csirkemell filé
20 dkg csemegekukorica (kevesebb mint egy konzerv)
35 dkg ananászkonzerv (egy doboz)
10 dkg gépsonka (jó minőségű)
200 ml főzőtejszín
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 ek olívaolaj

Elkészítés

A csirkemellet felkockázzuk, és kevés olajon fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a apróra vágott gépsonkát, kicsit megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Mehet bele az ananász. Ha valakinek nagyok a kockák, még apróbbra vághatja. Én is úgy szeretem. Ez enged egy kis levet. Ezzel pároljuk egy kicsit.
Mikor már az ananász is puhult egy kicsit, beletesszük a kukoricát, és felöntjük a tejszínnel. Felforraljuk, és már kész is.