Medvehagyma nélkül is elkészíthető, de vele még finomabb.
Hozzávalók/ 4 adag

70 dkg csirkemell filé
3 db tojás
1 csokor medvehagyma
4 ek tejföl
15 dkg sajt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
3 csapott ek finomliszt
10 szelet bacon
2 ek napraforgó olaj

Elkészítés

Csirkemellfélt felkockázzuk, és megszórjuk sóval.
Tejfölt kikeverjük a tojásokkal, liszttel, apróra vágott medvehagymával, ízlés szerint fűszerezzük.
Beleforgatjuk a húst és a reszelt sajtot.
Sütőformát kibéleljük a baconszalonnával úgy, hogy a két oldalt kilógjon.
Belekanalazzuk a tejfölös csirkét, ráhajtjuk a túllógó szalonnát.
Előmelegített sütőben készre sütjük, majd kiborítjuk a sütőformából.
Pár percig hűlni hagyjuk, és szeleteljük.