Most megmutatjuk, hogyan lehet fenségesen finom ételt készíteni pár csirkemellből, egy kis sajtból, tejfölből és még néhány hozzávalóból. Ennél finomabb csirkés étel talán nincs is! Rizzsel és friss zöldségekkel a legfinomabb!
Hozzávalók:

4 csirkemell
250 g barack
150 g reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
3 evőkanál tejföl
bors

Elkészítés:

A csirkemelleket megmossuk, hosszában mindegyikre vágunk egy zsebet. A barackokat félbevágjuk és mindegyik csirkemellbe 3 fél barackot teszünk. A hús külsejét bekenjük sóval és borssal.

A reszelt sajtot a tejfölhöz keverjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fűszerezzük és minden csirkemellbe teszünk egy keveset a töltelékből, rá a barackra.

Fogpiszkálóval rögzítjük a húsokat, hogy ne folyjon ki a töltelék belőlük.

A megtöltött húsokat kiolajozott, hőálló edénybe tesszük, tetszés szerint szórhatunk rájuk még egy kevés reszelt sajtot és csirkehús fűszerverékkel is behinthetjük. 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.

Melegen kínáljuk.

Jó étvágyat!