Általában húsból készül a fasírt, de érdemes kipróbálni kiadós csirkemájjal is. Pofonegyszerű, gyors és nagyon finom. Én friss salátával, és krumplipürével tálaltam.
Hozzávalók
50 dkg csirkemáj
2 db zsemle
1 db tojás
tej
1 közepes vöröshagyma reszelve
3 gerezd fokhagyma reszelve
só
bors
majoranna
1 evőkanál vágott petrezselyemzöld
zsemlemorzsa
olaj
Elkészítése
A zsemléket tejben áztatom, a megtisztított májat ledarálom, és a hagymával, fokhagymával, tojással, sóval, borssal, majorannával összekeverem, ha kell teszek hozzá még zsemlemorzsát.
Olajjal kikent muffin formába teszem a masszából megformált fasírtokat, és előmelegített sütőben megsütöm 180 fokon, 20 percig.
0 Megjegyzések