Folytatása a mexikói menünek. Szintén Ainsley Harriott konyhájából. 
Hozzávalók / 5 adag

50 dkg csirkemell filé
2 db lime (leve és reszelt héja)
1 teáskanál porcukor
1 tk fahéj (őrölt)
1 ek oregánó (szárított)
1 tk cayenne bors (őrölt)
1 kk fekete bors (őrölt)
1 ek tequila
3 ek napraforgó olaj
2 közepes fej lila hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 db piros kaliforniai paprika
1 db sárga kaliforniai paprika
1 db zöld kaliforniai paprika
5 db tortilla lap
3 ek paradicsomos salsa (vagy guacamole)
1 közepes fej jégsaláta (a tálaláshoz, leveleire szedve)



Elkészítés

A csirkemellet keskeny csíkokra vágjuk, és bepácoljuk (lime, porcukor, fahéj, oregánó, cayenne bors, fekete bors, tequila), és lefedve hűtőbe tesszük 3-4 órára.
Egy serpenyőben felforrósitjuk az olajat, beledobjuk a pácolt csirkemell csíkokat, és 5-6 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt lilahagymát, fokhagymát és a paprikákat. Még 2 percig pirítjuk, majd levesszük a tűzről.
Egy grill serpenyőt felforrósítunk, és a kész tortilla lapok mindkét oldalát megsütjük (csíkos legyen, és a tészta fújódjon fel).
Egy tányérra összehajtott sütőpapirt teszünk, rá , hogy félig fedje a tortillát, erre egy levél salátát, majd a húst és a paprikát, melyet meglocsolunk guacamoléval, és mint egy borítékot, ráhajtjuk a tortilla széleit, majd a papírba tekerjük a könnyebb fogyasztás érdekében.