Csatlakozz hozzánk

Friss receptek

Hirdetés

Borsóleves pirospaprikával

Hozzávalók

1 csipet só
6 evőkanál liszt
1 kk cukor
1 csipet egész fekete bors
1 darab leveskocka
1 csomag vegyes zöldség
1 kg zöldborsó (fagyasztott)
4 evőkanál pirospaprika

Leírás

Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinszteljük, kb 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 4 evőkanál pirospaprikát és a 6 evőkanál lisztet hozzáadjuk és összekeverjük csomómentesre! Vegetát adunk hozzá. Vízzel felöntjük, majd visszatesszük a lángra, időnként megkeverjük. Forrásnál figyelni, nehogy kifusson. Felforrás után takarékra tesszük kb fél órára! Folyamatosan kóstolgassuk, és ha még nem elég a vegeta, akkor tetszés szerint ízesítsük még.

Nincsenek megjegyzések