Hozzávalók:
1 csirkemell filé
25 dkg gluténmentes fodros metélt
2 dl rizstejszín
10 dkg lm tömlős krémsajt sajt
15 dkg reszelt lm emmentáli sajt
1 evőkanál reszelt parmezán
3 szál újhagyma
1 kis csokor petrezselyemzöld
frissen őrölt fehérbors

Elkészítés:
A húst alaposan megmosom, felkockázom, némi zsiradékon - egy olyan lábasban, amit később a sütőbe is be tudok tenni - fehéredésig pirítom, majd fedő alatt 10 percet főzöm, és ha kellően megpuhult, zsírjára sütöm.
Eközben a tésztát enyhén sós vízben kifőzöm.
A húshoz hozzáadom a tejszínt, a sajtokat, sózom, borsozom, és addig kavargatom, amíg a sajtok megolvadnak, majd hozzákeverem a tésztát, megszórom az aprított petrezselyemmel, a vékony karikára vágott újhagymával, összekeverem, és 180 fokra előmelegített sütőben 10 percet pirítom.

Elkészítési idő: 60 perc