Hozzávalók:
A rántott húshoz:
50 dkg csont nélküli karaj
2 tojás
liszt
prézli
bors
 Vénusz olaj
A búbos húshoz:
50 dkg sertéscomb
1 kis pohár tejföl
10 dkg trappista sajt
pirospaprika
A sonkatekercshez:
szeletelt sonka
1 tömlős krémsajt
1 kanál mustár
3 tojás sárgája
A tojás-sünihez:
főtt tojás ízlés szerint
pritamin paprika
szemes bors
A kaszinótojáshoz:
főtt tojás ízlés szerint
magyaros tömlős sajt
bors

Elkészítés:
A karajt megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk. Lisztben, majd felvert tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk, és olajban kisütjük.

A búbos húshoz a húst vékony szeletekre vágjuk, fűszerezzük, olajban pirosra sütjük, majd tepsibe tesszük. A tejfölt kikavarjuk a reszelt sajttal, sóval, pirospaprikával, minden hússzeletre halmokat teszünk belőle, és készre sütjük.

A sonkatekercshez a tömlős sajtot kinyomjuk, összekeverjük a mustárral, a főtt tojás sárgájával, sóval. Mindegyik sonkára teszünk belőle, és feltekerjük.

A sünihez hosszú csíkokat vágunk a pritamin paprikából, beleszurkáljuk a főtt tojásba, a szeme szemes borsból van.

A kaszinótojáshoz a tömlős sajtot kinyomjuk, összekeverjük a tojás sárgájával, sóval, borssal, és visszatöltjük a tojásba.

Ízlés szerint elrendezzük egy nagy tányéron, és fogadjuk a vendégeket.