Ezzel a recepttel mindig biztos a siker! A megunhatatlan sütemény egy újabb remek receptje.
5 dkg cukor
1 tojás
3 dkg vaj
1 ek méz
1 kk.szódabikarbóna
15 dkg liszt
Töltelék
1 l tej
2 cs.vaníliás pudingpor
1 cs.vaníliás cukor
2 ek.liszt
3 tojás sárgája
Hab
5 dl Hulala
Máz
10 dkg csoki
3 ek. étolaj
Elkészítése
A hozzávalókat tepsi hátán megsütni, majd ha kihűlt, egy magas falú tepsibe helyezni. Erre kerül a töltelék, a hab, és a máz.
Töltelék: 1 l tej, 2 cs.vaníliás pudingpor, 1 cs.vaníliás cukor, 2 ek .liszt, 3 tojás sárgája. Ezeket felfőzni, forrón beleforgatni 3 felvert tojásfehérjét, majd ha kihűlt, hozzávegyíteni 10 dkg vaj, és 15 dkg porcukor keverékét. Hab: 5 dl Hulala.
Máz: 10 dkg csoki, 3 ek. étolaj.
0 Megjegyzések