Hozzávalók / 4 adag

Tésztához:
4 db tojás
4 ek cukor
4 ek finomliszt
2 ek cukrozatlan kakaópor
4 ek víz

Krémhez:
1 tasak vaníliás pudingpor
3 dl tej
5 ek cukor
15 dkg vaj
5 dkg kókuszreszelék

Elkészítés

Tésztához:
A tojást kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízzel. Hozzákeverjük a kakaóport és a lisztet, majd óvatosan beleforgatjuk a tojások felvert fehérjét.

A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben 180 C fokon 10-12 perc alatt készre sütjük. A sütőpapír segítségével még forrón feltekerjük, és úgy hagyjuk kihűlni.

Krémhez:
A krémhez a pudingport csomómentesre keverjük a tejjel és a cukorral, majd sűrű krémmé főzzük. Ha kihűlt, belekeverjük a vajat és a kókuszreszeléket.

A piskótát kitekerjük, megkenjük a krémmel, és ismét feltekerjük. Egy kevés krémet hagyjunk a külsejére is. Olvasztott étcsokival megcsurgathatjuk a tetejét.