Hozzávalók:
Hozzávalók 4 főre:
4 db csirkemellfilé

bors
liszt
2 tojás
10 dkg prézli (zsemlemorzsa)
5 dkg szezámmag
olaj
20 dkg sonka
20 dkg gomba
2 dl tejföl
3-4 gerezd fokhagyma
20 dkg sajt

Elkészítés:
A csirkemell filéket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe, felvert tojásba, prézli-szezámmag keverékbe forgatjuk. Olajban kisütjük mindkét oldalán, amíg aranybarna lesz.
A sonkát és a gombát julien-re vágva kevés olajon összepirítjuk, fűszerezzük.
A fokhagymát beletörjük a tejfölbe, és hagyjuk állni 1-2 órát. Ezt jó legelőször elvégezni.
A megsült szeletek egyik felét megkenjük a fokhagymás tejföllel. Ráhelyezünk egy réteg gomba-sonka keveréket, és nagyon sok sajtot reszelünk rá.
Meleg sütőbe helyezzük, és felsőlánggal ráolvasztjuk a sajtot.
Köretként sült burgonyát, párolt rizst vagy párolt zöldségeket adhatunk hozzá.