Hozzávalók:
Alaphoz:
60 dkg darált háztartási keksz
4 dl tej
2 dl meggylé
10 dkg cukrozatlan kakaópor
10 dkg porcukor
2 ek rum vagy aroma

Krémhez:
50 dkg túró
25 dkg mascarpone
10 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
1 cs zselatinfix

Tetejére:
20 dkg étcsokoládé
2-3 ek olaj

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összekeverjük és egy tálcán egyenletesen eloszlatjuk.

A túrót egy villával áttörjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot a mascarponét és a zselatinfixet. Jól összeforgatjuk, majd a barna masszára kenjük.

A csokoládét darabokra törjük, 2-3 ek olajat adunk hozzá, majd gőz fölött megolvasztjuk és a túrós krém tetejére öntjük.
Dermedésig hűtőbe tesszük, majd tálaláskor tetszőlegesen szeleteljük.

Tanácsok:
Nagyon finom, mutatós, sütés nélkül elkészíthető desszert.