Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma
40 dkg darált pulykahús (vagy darált csirkemell)
20 dkg káposzta
15 dkg sárgarépa
4 ek szójaszósz
só ízlés szerint
bors ízlés szerint (őrölt)
4 ek napraforgó olaj
2 csomag réteslap (20 dkg-os)

Elkészítés:
A hagymát apró kockára vágjuk, és az olajon megdinszteljük.
A répát és a káposztát gyufaszál méretűre vágjuk.
A húst a hagymához adjuk, és megsütjük benne. Sózzuk, borsozzuk.
Ha kész, hozzáadjuk a répát és a káposztát, és pár perc alatt félpuhára sütjük. Szójaszósszal ízesítjük (kb. 4-5 evőkanálnyi).
A réteslapokat széthajtogatjuk, 2-3 réteg legyen egymáson. Arra vigyázzunk, hogy ne száradjon ki. Érdemes nedves konyharuhával letakarni.
15x15-ös négyszögekre felvágjuk, közepükre teszünk a töltelékből, és két szélét behajtva felgöngyölítjük.
Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, olajjal alaposan megkenjük, és forró sütőben aranybarnára sütjük.