Hozzávalók:
3 dl tej
1 cs. tejkaramellás pudingpor
2 ek. kristálycukor/édesítő
25 dkg mascarpone
2 dl habtejszín
1 cs. habfixáló
20 db babapiskóta

1,5 dl erős feketekávé
1,5 dl tej
keserű mandula aroma
folyékony édesítőszer

cukrozatlan kakaópor

Elkészítés:
A pudingport a 3 dl tejjel készítettem el és kihűtöttem. A kihűlt pudinghoz részletekben adtam hozzá a mascarponét, és jól elkevertem. A habtejszínből a habfixáló hozzáadása után kemény habot vertem, majd a mascarponés-pudingos krémhez adtam óvatosan, hogy ne törjön össze a hab.
Fogtam a jénai tálat, a babapiskótákat egy pillanatra a feketekávé-tej-keserű mandula aroma-édesítőszer keverékébe mártottam és leraktam egy sort. Erre a krém felét, majd kakaóporral megszórtam. Megint jött egy sor babapiskóta, rá a krém másik fele, majd a kakaópor. Most a hűtőben várja, hogy holnap sorra kerüljön.
Tálalás előtt még egyszer megszórom a kakaóporral.