Hozzávalók:
-30dkg pulykamell vagy comb
-1közepes fej vöröshagyma
-2-3gerezd fokhagyma
-1zöldpaprika
-1paradicsom
-olaj
-pirospaprika
-25dkg zöldborsó
-25dkg krumpli
-2dl tejföl vagy 1dl főzőtejszín
-1teáskanál liszt
-borsikafű,só,bors,kapor

Elkészítés:
A hymát apróra vágjuk és olajon megfonnyasztjuk majd a kockára vágott pulykahúst rádobjuk és megpirítjuk.Meghintjük pirospaprikával,a karikára vágott paprikát és hámozott,felkockázott paradicsomot is hozzáadjuk,és az áttört fokhagymát is,sózzuk,borsozzuk,majd puhára pároljuk.A krumplit enyhén sós vízben félig megfőzzük majd hozzáadjuk a borsót ,borsikafűt és puhára főzzük.Ha kész hozzáadjuk a húshoz,ha szükséges felengedjük vízzel és összeforraljuk.Végül a tejfölt vagy tejszínt összekeverjük a liszttel és ezt hozzáadjuk a leveshez!Kaporral ízesítve tálaljuk.

Tanácsok:
A paradicsomot úgy a legkönnyebb hámozni ha x-et vágunk a tetejére,és leforrázzuk.Így könnyen lejön a héjja!

Elkészítési idő: 90 perc