Hozzávalók:
5 db csirkecomb
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
5 ek ketchup
1 tk mustár
1 ek méz
1 kk kakukkfű (szárított)
2 csipet rozmaring (szárított)
1 kk majoranna (morzsolt)
2 db borókabogyó
4 evőkanál finomliszt

Elkészítés:
Csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, majd besózzuk, borsozzuk, és 20 percig állni hagyjuk.
Közben elkészítjük a szószt: borókabogyót egy zacskóba tesszük, majd kés nyelével, esetleg húsklopfolóval összetörjük (vagy mozsárban).
Egy tálba tesszük a ketchupot, a mustárt és a mézet, majd alaposan összekeverjük. Ezután a majoránnával, rozmaringgal, kakukkfűvel és borókabogyóval ízesítjük.
Csirkecombokat lisztbe forgatjuk, majd kevés olajon elősütjük (fehéredésig sütjük).
Ezután a combokat tepsibe sorakoztatjuk, a tetejüket alaposan bekenjük a szósszal. Pici vizet öntünk alá, majd lefedve, előmelegített sütőben 180 fokon 30-40 percig sütjük. Amikor már puha, levesszük a fóliát, és még 10-15 percig sütjük, hogy kicsit rápiruljon a szósz.
Kukoricás rizzsel, friss salátával tálaljuk.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés