Hozzávalók:
I. réteg
15 dkg vaj
15 dkg porcukor
15 dkg darált mandula
7 dkg rétesliszt
4 tojásfehérjéből hab

II. réteg
10 dkg porcukor
4 tojássárgája

III. réteg
7 dkg őrölt mandula
7 dkg vaj
5 dkg porcukor

IV. réteg
7 dkg őrölt mandula
1 cs. vaníliás cukor

Elkészítés:
Az első réteghez felverem a tojásfehérjét, a vajat kikeverem a porcukorral, liszttel és a mandulával, majd óvatosan a habbal összekeverem és egy sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe simítom és 200 °C-os sütőben megsütöm.
A tojássárgáját kikeverem a porcukorral, és a forró tésztára öntöm. Visszateszem a sütőbe kb. 10 percre, majd hagyom a tepsiben kihűlni.
A harmadik réteg hozzávalóiból krémet keverek, és a kihűlt tésztára kenem.
Végül megszórom a vaníliás cukros mandulával. (Én tettem még hozzá porcukrot is, mert nem találtam elég édesnek.
Megjegyzés: a végeredmény nagyon finom és mutatós lett. Nem olcsó és kicsit hosszadalmas, de az eredmény nagyon jó.