Hozzávalók:
25 dkg mascarpone
2 dl tejszín
3 dl natúr görögjoghurt (vagy más, kissé sűrűbb állagú natúr joghurt)
1 bio citrom
fagyasztott (nyáron friss) gyümölcsök (málna, eper, szeder, meggy)
cukor/édesítő
pattogatott amaránt

Elkészítés:
A tejszínt habbá verjük, ízlés szerinti cukorral. A mascarponét keverjük ki a joghurttal, és reszeljük bele a citrom héját, adjuk hozzá fél citrom levét. Ízlés szerint édesítjük, majd óvatosan belekeverjük a felvert tejszínhabot.

Kelyhekbe rétegezzük a krémet, a gyümölcsökkel, a tetejére krém kerüljön, melyet megszórunk pattogatott amaránttal, majd pár szem gyümölccsel díszítjük.

Tanácsok:
Savanykás gyümölcs illik hozzá, én málnával és meggyel készítettem. A krémet mézzel is édesíthetjük.