Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
zsír vagy olaj
1 kg fagyasztott vagy friss vegyes zöldség
1 kis ü szeletelt csiperkegomba vagy friss gomba
petrezselyem
6 db zsemle
6 db tojás
ételízesítő, majoranna, borsikafű, fekete bors, kurkuma
Elkészítés:
A hagymákat kockákra vágjuk, zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, megpároljuk.
A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk.
Hozzáadjuk a tojásokat, gombát, apróra vágott petrezselymet, fűszereket, végül a párolt zöldségekkel óvatosan összekeverjük.
Zsiradékkal kikent sütőformában megsütjük.
sütési hőfok: 190°C
Mi párolt káposztával ettük, de lehet főzelékre feltétként vagy hús mellé köretként is fogyasztani.
0 Megjegyzések