Hozzávalók:
3x3 tojásból piskótalap (két csokis, egy vaníliás)

Krém hozzávalói:
2 csg puncs pudingpor
7 deci tej
8 deka cukor
15 deka vaj
ízlés szerint rumaroma vagy rum

A tetejére:
20 deka porcukor
rum

Elkészítés:
1. Lépés
A tojásokból három lapot sütök, ebből kettő csokis egy vaníliás lesz. A pudingot a cukorral szokásos módon elkészítem, majd a tűzről leveszem és hozzákeverem a vajat.
2. Lépés
Az alsó lapra kenem a krém felét, erre jön a vaníliás lap és ismét a megmaradt puncsos krém. A tetejére csokis lap kerül.
3. Lépés
A porcukrot 2 kanál langyos vízzel és a rummal kikeverem és a tészta tetejére rákenem. Pár óra múlva már forró vízbe mártott késsel szeletelhető.