Hozzávalók:
A tésztához:
50 dkg liszt
25 dkg margarin
2 tojássárgája
3 dl tejföl
kevés só
A krémhez:
2,5 dl tej
4 dkg liszt
4 dkg reszelt sajt
1 tojás
6 dkg margarin
Az oldalára:
kb. 25 dkg sajt

Elkészítés:
A tészta alapanyagait összedolgozzuk, majd 1 órát pihentetjük.

Vékonyra kinyújtjuk, pogácsákat szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük, előmelegített sütőben megsütjük.

A krémhez a hozzávalókat - a margarin kivételével - simára keverjük, sűrűre főzzük. A tűzről levesszük, és tovább keverjük, teszünk bele 5-6 dkg margarint. 

A krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, 
és reszelt sajtban megforgatjuk.