Hozzávalók:
50 dkg bárányborda
1,5 liter tyúkhúsleves (2 leveskockából)
1 citromleve
4 szál újhagyma
2,5 dkg vaj
1 gerezd fokhagyma
4 mentalevél
2 evőkanál apróra vágott kapor
1 evőkanál apróra vágott koriander
bors

Elkészítés:
A húst lefejtjük a csontról, majd kockára vágjuk. 

Felaprítjuk az újhagymát zöldjével együtt. A vajban megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csontokat, és megpirítjuk. Ráöntjük a felforralt húslevest, a citromlé felét, a zúzott fokhagymát, sóval, borssal ízesítjük. 

Fedő alatt 10 percig főzzük, majd beletesszük a húskockákat, és puhára főzzük. Ha szükséges, újra fűszerezzük, végül hozzáadjuk a maradék citromlevet, a mentaleveleket, a kaprot és a koriandert. 

Melegen tálaljuk.