Hozzávalók:
4 főtt tojás
6 gerezd fokhagyma
3 dkg vaj
2 dl tejföl
1 mokkáskanál grill fűszerkeverék
őrölt bors
4 evőkanál olaj
60 dkg sertéskaraj

Elkészítés:
A főtt tojásokat kettévágjuk, a sárgájukat kikaparjuk, villával összetörjük. 3 gerezd fokhagymát présen áttörünk. A vajjal, a főtt tojások sárgájával, meg fél dl tejföllel összekeverjük, kissé megsózzuk, a grill fűszerkeverékkel meghintjük, és a fél tojásokba visszatöltjük. 

A húst 8 szeletre vágjuk, kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A többi fokhagymát félbevágjuk, és az olajon 1-2 perc alatt megfuttatjuk. Utána kiszedjük belőle a fokhagymát, és a húst ebben a zamatos olajban 3-4 perc alatt megsütjük, majd lecsepegtetve tepsibe rakjuk, és mindegyik hús tetejére a töltelékkel megtöltött fél tojásokat rakunk. A maradék tejfölt a tetejére simítjuk. 

Épp csak annyi időre toljuk a sütőbe, hogy a tojás is jól átforrósodjon.