HOZZÁVALÓK:
vadhús fűszerkeverék
3 vékony szelet füstölt szalonna
bors
1 fej hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
60 dkg szarvascomb
3 dl vörösbor
A gombamártáshoz:
4 dl barnamártás
1 dl olaj
1 fej hagyma
fokhagyma
bors
30 dkg csiperkegomba
10 dkg vargánya
1,5 dl vörösbor
fűszerpaprika

ELKÉSZÍTÉS:
Dörzsöljük be a húst sóval, fűszerkeverékkel és borssal!
Rakjuk tepsibe a húst, majd öntsük rá a bort és kis vizet!
Rakjuk a húsra a szalonnát és a hagymákat!
Pároljuk alufóliával lefedett sütőbe!

Mártás:
Dinszteljük meg a hagymákat!
Rakjuk rá a felszeletelt gombát, pirítsük le, majd adjunk hozzá fűszerpaprikát!
Engedjük fel a borral!
Sűrítsük barnamártással!
Szeleteljük fel a húst!
Tálaljunk!