Íme egy finom édesség, amit akár karácsonyra is érdemes elkészíteni.
Hozzávalók a tésztához: 1 kg liszt, 20 dkg méz, 6 dkg zsír, 25 dkg porcukor, 4 tojás, 1 mokkáskanál szódabikarbóna, 1 teáskanál őrölt szegfűszeg, 1 kávéskanál őrölt fahéj, 2 evőkanál kakaó, 1,5 dl tej

A krémhez: 30 dkg cukor, 8,5 dl tej, 3 csomag vaníliás cukor, 10 dkg búzadara, 30 dkg vaj, 1 citrom héja

Elkészítés: Gyúrjuk össze a tészta hozzávalóit, és osszuk egyenlő 4 részre. Nyújtsuk ki és zsírozott, lisztezett tepsiben süssük ki a lapokat.

A töltelékhez a tejet a cukorral forraljuk fel, öntsük hozzá a búzadarát és állandó kevergetés közben főzzük meg, majd tegyük félre hűlni. A vajat keverjük habosra, a kihűlt tejbedarával keverjük össze és reszeljük bele az alaposan megmosott citrom héját. 

A lapokat kenjük meg a töltelékkel és helyezzük egymásra. A süteményt csak másnap szeleteljük fel, de 2-3 nap múlva még finomabb és puhább lesz. A tetejét szórjuk meg porcukorral, esetleg darált dióval.