Egy igazi, tavaszi saláta római salátával, csirkével, medvehagymás görög joghurttal.
Hozzávalók / 6 adag

A salátához
200 g római saláta
3 közepes szár halványító zeller
10 dkg uborka
2 közepes db újhagyma
1 közepes db sárgarépa
3 db retek
8 db koktélparadicsom
20 dkg csirkemell filé
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 ek olívaolaj

Az öntethez
0.5 csokor medvehagyma
200 g görög joghurt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint

Elkészítés

A salátához
A zöldségeket megtisztítjuk, felvágjuk. Egy nagy tálban öntjük, és jól összekavarjuk.
A csirkemellet sóval, borssal ízesítjük, majd egy kevés olívaolajon pirítjuk. Apró csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk a salátához.
Elkészítjük az öntetet.

Az öntethez
Az aprított medvehagymát, a joghurtot és a fűszereket egy robotgép segítségével összedolgozzuk.
A salátára öntjük, jól összekeverjük, majd tálalhatjuk is.